Devino mai increzator in fiecare cuvant pe care il spui.

Iata ce vei invata in seminar:

 • Vei primi profilul tau personal PCM

  Dupa completarea unui chestionar de 15-20 de minute vei primi propriul tau profil PCM impreuna cu detalii, interpretare si recomandari. Tine-l aproape, iti va schimba viata.

 • Vei invata si vei intelege cum sa comunici mai bine cu fiecare tip de personalitate

  In cadrul seminarului vei invata toate caracteristicile fiecarui tip de personalitate, cum sa le identifici si sa le valorifici pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 • Vei descoperi valoarea celor mai puternice parti ale personalitatii tale

  PCM iti va pune la dispozitie informatii pentru a-ti intelege si mai bine personalitatea si a-ti pune in valoare caracteristicile cele mai puternice.

 • Vei descoperi care este cea mai eficienta metoda de management pentru fiecare tip de personalitate

  Toti suntem diferiti si avem nevoi diferite, prin urmare PCM ne ofera informatii despre cele mai performante stilul de management in raport cu structura personalitatii unei persoane.

 • Vei intelege nevoile psihologice, atat ale tale cat si ale celorlalti

  Cand suntem motivati corespunzator, productivitatea noastra e doar la un pas.

 • Vei putea identifica stresul, secventele in care apare si modurile cum poti sa il depasesti

  Stresul apare des atunci cand nu comunicam. PCM ofera instrumentele prin care stresul poate fi identificat inca din faza incipienta, pentru a putea fi combatut si transformat in comunicare pozitiva.

 • Vei descoperi cum sa dezvolti relatii pozitive

  Fie ca este vorba de colegi, clienti, parteneri sau chiar familie si prieteni, PCM te va invata cum sa folosesti corect toate instrumentele disponibile pentru a putea mentine o relatie pozitiva de comunicare.

In ce consta seminarul?

 • Profilul de personalitate

  Mai intai vei completa un chestionar in urma caruia vei primi rezultatul constand in propriul tau profil de personalitate. Vei primi informatii detaliate despre fiecare trasatura si parte a personalitatii tale.

 • Seminarul

  Seminarul se va desfasura pe durata a 3 zile, timp in care vei invata care sunt caracteristicile tuturor celor 6 tipuri de personalitati descoperite de Dr. Taibi Kahler.

 • Exercitii practice

  In cadrul seminarului vom realiza si exercitii practice in cadrul carora vom sedimenta informatiile legate de perceptii, canale de comunicare, stiluri de management, motivatii, stres. De asmenea vom folosi instrumentele potrivite pentru a avea o comunicare eficienta.

[Seminar încheiat] Inscriere seminar Process Communication Model

Bucuresti, 8-10 noiembrie 2017

(locatia va fi comunicata in curand)

Te rog, citeste cu atentie instructiunile pentru inscrierea la seminar.

Inscrierile pentru seminarul din datele de 8-10 noiembrie 2017 se pot face completand formularele de mai jos sau prin e-mail la contact@costincadelcu.ro. Te rog, trimite-mi numele tau complet, adresa de e-mail de corespondenta si un numar de telefon pentru a putea pastra legatura cat mai usor.

Plata poate fi realizata prin ordin de plata catre:

SC EVIEW CONSULTING SRL

RO36INGB0000999905259603

Te rog, mentioneaza la detaliile platii numele tau sau al participantului la seminar.

O inscriere va fi considerata completa in momentul inregistrarii platii.

 • Early bird (-10%)

  Valabil pana pe 20 octombrie 2017

 • 405 EUR

Tarifele includ TVA.

Fiecare participant va primi inclus in tariful ales:

 • Profilul individual PCM in valoare de 100 EUR
 • Manualul PCM
 • Cele 3 zile de seminar

Fiecare zi de seminar se va desfasura in 4 etape cu pauze de cafea si pranz.

Cafeaua, apa si gustarile sunt incluse in pret, cu exceptia pranzului.

Despre trainer

Am interactionat prima oara cu PCM® in anul 2014 cand am primit cadou profilul de personalitate si am participat la seminarul pe care acum il sustin.

Am lucrat si lucrez in mediul online din anul 2008 si m-am intalnit de-a lungul timpului cu toate tipurile de personalitati. Am experimentat furie, stres, supracontrol si am avut parte de nenumarate dispute, fie cu colegii, cu clientii, cu prietenii sau familia.

Impactul pe care l-a avut in viata mea profesionala si personala a fost atat de mare incat mi-a transformat mintea si comportamentul. Am inteles de ce reactionez in anumite feluri, de ce altii reactioneaza, ce nevoi avem si cum sa le obtinem, astfel incat sa nu mai pierdem timp cu discutii ineficiente care sa duca la conflict.

Am aplicat cu succes ce am invatat in seminar, atat in viata profesionala cat si personala si am povestit cunoscutilor cum m-a ajutat. Feedback-ul a fost pozitiv si neasteptat de bun, asa ca am decis sa aprofundez modelul si sa ii invat si pe altii.

Costin Cadelcu

Trainer Process Communication Model®

Afla cand e urmatorul seminar

Lasa-mi datele tale de contact si iti voi trimite informatii despre urmatoarele seminarii pe care le sustin.

Poti alege sa participi la un seminar scurt, introductiv, sau poti alege sa participi la seminarul de 3 zile in care vei invata totul despre PCM.

[mc4wp_form id=”3489″]