fbpx
 • Despre mine

  Salut, bine te-am gasit!
  Eu sunt Costin Cadelcu si sunt pasionat de comunicarea intre oameni.
  Scroll down, ca sa afli si mai multe despre mine. ;-)

Salut, eu sunt Costin

In primul rand iti multumesc pentru vizita si pentru ca vrei sa afli mai multe despre mine.

Ca sa nu fac o poveste foarte lunga despre mine, o sa iti punctez cateva lucruri pe care le consider importante in viata mea:

 • Sunt absolvent al facultatii de Management (2008) si masterului de Marketing si Comunicare in Afaceri(2010) din cadrul ASE
 • Am peste 10 ani de experienta in digital marketing, dintre care 7 de coordonare echipe mixte.
 • In cei 10 ani am lucrat pentru proiecte digitale importante precum Okazii.ro (in calitate de Digital Marketing Manager) sau Vodafone Romania.
 • Sunt pasionat de oameni, de stiintele exacte si de a ajuta societatea sa devina mai buna prin ceea ce pot sa ofer.

Am luat contact cu Process Communication Model in anul 2014, cand am participat la un seminar in calitate de cursant. Acesta a fost un moment de referinta pentru mine, care mi-a schimbat semnificativ viata profesionala si personala. Am inteles mai bine care sunt nevoile mele de comunicare, precum si ale celorlalti, si cum sa fac sa le aduc la un numitor comun, astfel incat sa fiu si sa fim eficienti. In plus, nivelul meu de stres s-a redus semnificativ si productivitatea mi s-a imbunatatit.

Am gasit PCM atat de util in viata mea incat am decis sa devin trainer pentru a transmite mai departe un instrument in care cred cu tarie, pentru ca il folosesc zilnic cu succes si imi imbunatateste viata constant.

Astfel, in aprilie 2017 am devenit trainer certificat, primind aceasta certificare din partea lui John Parr, unul dintre cei 5 master trainers PCM din lume.

In timpul liber imi place sa petrec timpul cu familia mea, sa gatesc, sa conduc si sa calatoresc.

Sunt dependent de sport si muzica. Cred ca muzica nu ar trebui sa lipseasca din nicio zi a vietii noastre.